Workshop | Wat gaat er mis bij het praktijkexamen?

Speciaal voor de afgewezen kandidaten van het praktijkexamen (maar ook reuze interessant voor toekomstige examenkandidaten) organiseren wij de workshop "Wat gaat er mis bij het praktijkexamen?".

Over het algemeen komen namelijk veel dezelfde fouten voor die te maken hebben met foutief gebruik van gereedschappen, verkeerde werkhouding, het werken tegen- of met de haarrichting, enz. Het betreft hier voornamelijk de onderdelen knippen en effileren.
HKI Workshop wat gaat er mis bij het praktijkexamenDe examinatoren Marianne van Leijenhorst en Janice Sealy hebben wij bereid gevonden deze workshop te verzorgen. Zij zullen aan de hand van demonstraties op knip- en effileerhonden deze fouten aangeven. U kunt als (her)examenkandidaat hier veel van opsteken en wij willen deze workshop dan ook graag aanbevelen. Om dit extra te stimuleren kunt u deze workshop als stagedag/studiepunt laten afstempelen op het secretariaat van het Huisdier Kennis Instituut.

Wij verzoeken u vriendelijk de trimmaterialen mee te nemen, die u ook meeneemt naar het praktijkexamen. Tijdens de demonstraties kunnen deze gereedschappen van pas komen. Ook zal worden uitgelegd welke gereedschappen u nodig heeft voor de diverse vachten. Indien u toch een (examen) hond mee wilt nemen, zijn deze van harte welkom. Wij verzoeken u dan wel vriendelijk, ons dit vooraf te laten weten. Uiteraard kunt u deze dag allerlei vragen stellen over de praktijk- en herexamens. De workshop is afgelopen om ongeveer 16.00 uur.

De aan te bevelen workshop wordt gehouden in juni en november te Bunnik. Ook voor stagiaires die voor de eerste keer opkomen voor het examen (of praktijkbegeleiders) is deze workshop zeer leerzaam. Aanmelden kan tot 2 dagen voor de workshop.

 Klik hier voor de eerstvolgende workshop.

Workshop informatie

   Examinatoren: Janice Sealy & Marianne van Leijenhorst
  Plaats: Leslokaal Huisdier Kennis Instituut te Bunnink
  Duur: 1 middag van 13:00 tot ongeveer 16:00 uur
  Kosten: € 85,00 (inclusief koffie, thee en hand-out)
  Doelgroep: Afgewezen kandidaten, Nieuwe examenkandidaten & praktijkbegeleiders met vragen
  Studiebelasting 4 uur